Cele mai amuzante notițe lăsate pe parbrizele mașinilor.

folder_openInformații parbrize

Nu vrem să vă dăm idei (deși câteodată chiar ar prinde bine) doar să vă facem să zâmbiți un pic. Cu siguranță ați fost în situații în care cineva v-a încurcat sau ați văzut o parcare ieșită din comun, șinu în sensul bun al cuvântului. Dar ce să faci atunci când astfel de lucruri se întâmplă? Fie te enervezi sau nu, probabil cel mai bun lucru pe care o poți face este să scrii o notiță în care îți poți exprima furia, frustrarea, toate gândurile și cuvintele care îți vin pe loc în cap. Dacă este și amuzant pe deasupra atunci sigur vei atrage atenția asupra conducătorului auto care a parcat oribil.

V-am făcut o listă cu notițe lăsate pe parbriz sau geamurile mașinilor care sunt, după părerea noastră umilă, extrem de amuzante și/sau eficiente. Toate sunt în limba engleză, dar le-am tradus pe toate. Atenție, următoarele rânduri conțin cuvinte obscene.   

1. Instrucțiuni pentru o parcare corectă

”Te rog, nu mai parca ca un tâmpit”. Și apoi, putem vedea o schiță care arată proprietarului cum se parchează corect versus incorect. Poate că dacă totul este vizual, va înțelege mai bine șoferul buclucaș :D.

2. O notiță creștinească

”Poate că Isus te iubește, dar cauciucurile tale sunt uzate. Este ilegal plus poate fi periculos pentru tine și toți ceilalți conducători din jurul tău. Rezolvă problema!”. Nici o problemă cu modul de parcare deci. Ce am învățat aici? Trebuie să avem grijă unii de alții.. și să lăsăm o notiță dacă trebuie!

3. Dacă ai parcat unde nu trebuie, măcar vino cu o scuză bună.

”Îmi pare rău. Vă rog, nu-mi dați amendă. Trebuia să merg la…toaletă” Oare a scăpat fără amendă?

4. Sunt unii care întotdeauna văd partea plină a paharului

”Îți mulțumesc pentru că parchezi întotdeauna pe trotuar. AStfel, am șansa să ma simt ca un actor de cinema și pot aluneca din când în când pe capota mașinii tale. Ar trebui să încerci, este nemaipomenit!” .

5. Ceva elegant, ceva fin…

”Dragă domnule/doamnă. Evident, habar nu aveți cum să manipulați un vehicul cu motor. Vă rog să încetați, până când primiți instrucțiuni de la un profesionist. O zi bună. AM ZIS O ZI BUNĂ” Oare de ce a zis de două ori o zi bună? Poate că vroia să se asigure că a fost diplomat. Nu de alta, dar karma asta chiar funcționează..

6. Simplu, dar eficient?

Prin traducere ”D c nu parchezi într-un loce special amenajat?” Chiar așa, de ce? O întrebaare la care de cele mai multe ori nu primim răspuns, iar noi rămânem cu dilema.

7. O idee de afacere

Se pare că omul nostru a fost pregătit pentru asemenea situații. Poate că a pățit-o de câteva ori, poate că deja este o afacere. Chiar așa, poate fi o idee de afacere: un fel de carte de identitate, doar cu textul următor: ”Hei, NU ȘTII SĂ PARCHEZI. Serios acum.” Apoi în loc de adresă și număr de telefon: ”Învață să parchezi.” Tâmpitule poate fi opțional :). ”Dacă te ma văd parcând așa, s-ar putea s-o pățești”..cu cheia.

8. O propoziție cât o mie de cuvinte

De ce să te mai chinui să scrii rânduri multe despre modul de parcare, când poți face asta. Pui o notiță prin care scrii la persoana întâi singular: ”Sunt un tâmpit!”.

9. Sincer, Societatea.

Și ultima notiță, la fel de simplă ca ultimele două. Cred că înțelege toată lumea, nu este nevoie de traducere.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu
× Disponibil între 08:00 și 17:00 Disponibil începând de DuminicăLuniMarțiMiercuriJoiVineriSâmbătă