Cu toții facem greșeli, dar TU nu ar trebui să le comiți pe acestea

folder_openSfaturi utile
De obicei când parbrizul sau geamul unei mașini are nevoie de reparație din cauza unor ciobituri sau fisuri, oamenii aleg de cele mai multe ori una dintre cele trei opțiuni: duc mașina la un centru de parbrize, aleg să o repare ei singuri (mai bine zis încearcă) sau aleg să ignore că ar trebui reparat sau schimbat geamul auto.

Ultimele două opțiuni de fapt nu sunt de urmat, dar se întâmplă mai des decât ne-am imagina. Vă prezentăm deci CE SĂ NU FACEȚI ATUNCI CÂND AVEȚI AVARIAT PARBRIZUL:

1. Nu folosiți kituri de reparații! DIY este la modă în prezent și poate câ unii nici nu știu ce înseamnă dar tot aleg această metodă. DIY înseamnă Do It Yourself în engleză, adică în traducere liberă ar fi: Fă-l chiar TU. Ei bine nu în acest caz! Cineva care nu este familiar cu materialele folosite și cu procesul reparării unui geam auto să nu se ocupe de repararea avariei. Aceea persoană va face mai mult rău decât bine. Poate că este distractiv și relaxant să îți faci un mobilier unicat din paleți, dar în acest caz reparația avariei este o misiune dedicată profesionaliștilor.

2. ”Urmărirea unui ghid video sigur mă va scuti de un drum până la un service de parbrize.” Poate că vă va scuti pentru câteva ore, poate zile, dar într-un final tot la un centru de geamuri auto veți ajunge. De ce? Avem două răspunsuri pentru asta – mai întâi gândiți-vă cine a postat acel material video; este o persoană credibilă, competentă?. În al doilea rând, gândiți-vă din nou cine a postat materialul video; este o probabilitate mare ca acea persoană să fie un profesionist, cineva care chiar face asta pentru a-și plăti facturile.

3. Nu ignorați problema. Trebuie spus de multe ori ca să înțeleagă toată lumea. Ignorarea faptului că aveți o ciobitură sau fisură pe parbriz va aduce de la sine un drum până la un centru de parbrize, dar nu pentru reparația avariei, ci pentru un schimb de parbriz. Asta pentru că acea mare mică se va face din ce în ce mai mare până când va deteriora de tot parbrizul. Este vorba doar de timp.

Deci, dragi prieteni, cu toți facem greșeli, dar unele pot fi evitate. De aceea suntem noi aici, să vă ajutăm ori de câte ori aveți nevoie de ajutor din lumea geamurilor auto. Neoglass Automotive are know-howul necesar și experiența atât de importantă în această industrie. Alege singura metodă pentru schimb și reparații de parbrize – profesionalismul Neoglass.

Related Posts

Meniu
× Disponibil între 08:00 și 17:00 Disponibil începând de DuminicăLuniMarțiMiercuriJoiVineriSâmbătă