Cum sa verifici daca stergatorul de parbriz este uzat si cand este nevoie sa il schimbi?

folder_openInformații parbrize
Desi este o piesa a masinii de care aproape uitam si nu ii dam neparat o atentie deosebita, stergatorul de parbriz poate avea un impact major pentru conducatorul autovehiculului, mai ales in situatii de averse, ploaie sau ninsoare. Putem considera ca este o componenta importanta de siguranta, deoarece stergatoarele de parbriz cresc nivelul de vizibilitate atunci cand sunt folosite. De aceea, este important ca stergatoarele de parbriz sa nu fie uzate si sa fie schimbate atunci cand situatia cere.

Ca si oricare alta piesa auto, stergatoarele de parbriz se uzeaza in timp, motivul principal fiind expunerea la temperaturi reci si calde pentru o perioada prelungita. De asemenea, folosirea indelungata deterioreaza lama de cauciuc. Primele semne de uzura se manifesta prin sunete de scartait, curatarea partiala a parbrizului și lăsarea anumitor urme după folosirea stergătorului.

Sa nu uitam ca lama de cauciuc, cadrul metalic indoit si zgarieturile pe care le pot cauza pe parbriz pot duce la deteriorarea completa a geamului auto. De aceea este mai bine sa verificati si sa cautati aceste semne de uzura a stergatorului de parbriz din cand in cand.

Si nu in ultimul rand, fiecare producator specifica o perioada optima de folosinta. Daca stergatoarele dumneavoastra sunt mai vechi de un an, puteti considera sa le schimbati. Expertii sustin ca stergatoarele de parbrize trebuiesc schimbate o data la fiecare 6-12 luni.

In orice caz, daca stergatorul de parbriz este curatat dar lasa urme de murdarie, pete, nu curata toata suprafata parbrizului, scartaie de fiecare data cand este folosit, functioneaza greu probabil trebuie sa schimbati stergatorul de parbriz.

La Neoglass avem un stand special cu stergatoare de parbriz. Avem pe stoc majoritatea dimensiunilor folosite. In plus, avem o promotie valabila pana in data de 15 aprilie 2021. Oferim cadou un set de stergatoare de parbriz marca Bosch, potrivita pentru masina dumneavoastra, pentru fiecare serviciu de montaj geam auto cu o valoare mai mare sau egala cu 1500 de lei.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu
× Disponibil între 08:00 și 17:00 Disponibil începând de DuminicăLuniMarțiMiercuriJoiVineriSâmbătă