De ce este atât de important să îmi repar/schimb parbrizul în cazul în care acesta s-a avariat?

folder_openSfaturi utile

Parbrizele sunt fabricate din geam laminat, care asigură o rezistență mărită la impactul cu un obiect străin. Geamul laminat este fabricat astfel încât acesta să nu se spargă în mii de bucăți, astfel având și un grad de securitate ridicat. În funcție de mărimea avariei, parbrizul poate fi reparat sau trebuie schimbat.

În cazul unei ciobituri sau crăpături de dimensiuni mici (de la 3-5 mm până la 25-30 mm) este suficient repararea parbrizului. Acesta este un proces rapid și se folosește o rășină specială, oprind definitiv extinderea avariei și compromiterea geamului auto. Parbrizul este ca și nou fiind, reparația îmbunătățind dramatic și aspectul optic al parbrizului.

În celelalte cazuri, parbrizul nu poate fi reparat și trebuie schimbat. Acest process durează aproximativ două ore. Parbrizele evident diferă în funcție de modelul și tipul autovehiculului. Toate trebuie să fie însă omologate și testate internațional după unele standarde și regulamente.

Parbrizele importate de Neoglass sunt omologate și testate internațional conform regulamentului EEC R 43, FMVSS – 205 USA (DOT 246). Partenerii noștrii externi, sunt acreditați cu număr de identificare de origine industrială, de către toți producătorii din industria constructoare de mașini din lume. Aceste informații care atestă proveniența și calitatea produselor sunt evidențiate și serigrafiate pe fiecare parbriz, sub denumirea și sigla originala a mărcii.

Dar să revenim la întrebarea de la care a pornit această postare. Ei bine, parbrizul te protejează de vânt, de insecte, de praf și de alte obiecte zubrătoare. Dar cel mai important, parbrizul este un element de siguranță, o piesă de bază care susține acoperișul mașinii și asigură integriatea structurală a vehiculului.

Optica este foarte importantă. Nu poți vedea clar printr-un parbriz avariat iar acest lucru poate fi o problemă pentru siguranța ta și a celor din trafic.

Un alt lucru important este faptul că la cele mai multe mașini, airbagul este conectat la parbriz. În cazul în care parbrizul trebuie schimbat apelați la profesioniști care se vor asigura că parbrizul este instalat corect și toate elementele de siguranță funcționează, printre care și airbagul.

Neoglass folosește materiale de calitate în schimbarea sau reparearea parbrizului, cu o echipă calificată și cu experiență de peste 10 ani. Apelați la noi pentru un serviciu complet. Avem un stoc permanent de aproximativ 15.000 de parbrize și service geamuri auto în patru orașe, dar și echipe mobile. Acesta este lumea parbrizelor. Acesta este Neoglass.    

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu
× Disponibil între 08:00 și 17:00 Disponibil începând de DuminicăLuniMarțiMiercuriJoiVineriSâmbătă