Drumuri bine cunoscute, asa cum le-ai vedea prin parbriz

folder_openInformații parbrize

Salutare! Cui nu-i plac mașinile și călătoriile s-ar putea să nu fie interesat de acest articol, dar după experiența noastră, astfel de oameni nu prea există. De obicei ajungem la obiectivele turistice cu ajutorul unui mijloc de transport, dar sunt și cazuri în care atracția este chiar drumul în sine.

V-am pregătit câteva imagini cu călătoria din punctul de vedere al șoferului și al pasagerilor, prin parbriz, așa cum ne place nouă 🙂

1. Bizoni americani, drum marcat cu vopsea galbenă. Să nu uităm de Yogi Bear. Ați ghicit? Parcul național din Statele Unite ale Americii, Yellowstone este străbătut de un drum în forma numărului opt, cu foarte multe priveliști și locuri de oprit pentru a vedea bogățiile pe care le oferă acest loc.

2. Drumul până la coasta de riviera franceză, poate una dintre cele mai cunoscute drumuri, un adevărat star cinema deoarece a fost părtaș la multe filme, concursuri auto. Cote D`Azur, un drum excelent, de neratat.

3. Și noi ne mândrim cu un drum superb, devenind și mai popular după ce Top Gear ne-a vizitat și a ajuns la concluzia că este cel mai bun drum pentru condus din lume. Da, Transfăgărășan nu putea lipsi din lista noastră.

4. Pacific Coast Highway sau Highway One este un drum scenic pe care vă recomandăm să o gustați dacă veți avea ocazia. Drumul se întinde pe coasta de vest a Statelor Unite, chiar lângă Oceanul Pacific și pornește de la San Diego, străbate Los Angeles și se duce până în San Francisco.

5. Din California în Hawaii, drumul Hana trece printr-o pădure tropicală, pe coasta oceanului și pe lângă multe cascade. Un paradis pentru șofer și pasageri.

6. Pasul Stelvio din Italia este similar cu Transfăgărășan – un drum montan, cu multe curbe și priveliști care te lasă cu gura căscată.

7. Chapman`s Peak Drive din Africa de Sud are munte pe de o parte și ocean pe cealaltă parte. Are în total 114 curbe ceea ce este impresionant și de asemenea distractiv pentru șoferii adevărați.

Data viitoare vă vom prezenta alte drumuri prin parbriz, drumuri excelente, construite pentru a oferi un sentiment de libertate greu de descris.

Related Posts

Meniu
× Disponibil între 08:00 și 17:00 Disponibil începând de DuminicăLuniMarțiMiercuriJoiVineriSâmbătă