Schimb parbrize la domiciliu

Mobile Neoglass – parbrize oriunde

montaj schimb parbrize la domiciliu - neoglass parbrize brasov

Montăm parbrize la sediul sau la domiciliul tău

Echipa Neoglass asigură transport în siguranță și montaj pentru parbrize la domiciliul sau la sediul clienților – în județul Brașov și Suceava și zonele limitrofe.
La cerere, ne deplasăm și în județele Sibiu, Covasna, Prahova.

24 luni

garanție parbrize

12 luni

garanție montaj

Îndeplinești condițiile pentru montaj la domiciliu?

Montajul se poate realiza în siguranță numai în spații speciale

schimb parbrize in garaj acoperit - neoglass parbrize brasov

Garaj acoperit

Montajul în garaje acoperite poate fi efectuat atât vara, cât și iarna, indiferent de condițiile meteo. Astfel, agenții externi nu ajung pe zonele de montaj, iar riscul de infiltrații, fisuri sau dezlipire este minim.

schimb parbrize in curte privata - neoglass parbrize brasov

Curte privată

Montajul în curte poate fi făcut în condiții de siguranță numai atunci când vremea e favorabilă (nu plouă, nu bate vântul, temperatura este de minimum 16°C) și aerul nu este plin de polen sau praf (care pot afecta calitatea montajului).

schimb parbrize in parcare privata - neoglass parbrize brasov

Parcare privată

Parcările de la locul de muncă pot fi locuri potrivite pentru montajul parbrizelor. Accesul limitat în parcare și traficul redus ajută la crearea condițiilor necesare pentru montajul parbrizului în siguranță.

Schimbă parbrizul la domiciliu, în siguranță, cu Neoglass Mobile

Cum poți beneficia de montaj la domiciliu?

01

Ne contactezi

Fie prin formularul de contact, sau direct la telefon, iar unul dintre colegii noștri te va ajuta să evaluezi dacă îndeplinești toate condițiile pentru montaj la domiciliu.

02

Pregătim o ofertă

În funcție de numărul și tipul autoturismelor, numărul de km până la punctul de montaj și tipul geamurilor auto pe care le alegi, stabilim costul pentru schimbul parbrizului la domiciliu.

03

Efectuăm montajul

Echipa Neoglass îți asigură transport și montaj în siguranță pentru parbrize și geamuri auto. Service-ul nostru mobil este autorizat RAR. Mașina e gata de drum în doar câteva ore.

Servicii speciale pentru flote
de autoturisme și autovehicule

Ai mai mult de 5 autovehicule pentru care ai nevoie de schimb parbrize la sediu? Oferim soluții personalizate pentru firme – noi ne ocupăm de schimbul parbrizelor, iar afacerea ta rămâne în mișcare.

Meniu
× Disponibil între 08:00 și 17:00 Disponibil începând de DuminicăLuniMarțiMiercuriJoiVineriSâmbătă