Reparații parbrize

La Neoglass în Brașov sau Suceava

Repară parbrizul în siguranță

În timp, pe suprafața parbrizelor pot apărea ciobituri cauzate de diverse obiecte tari, pietricele de asfalt sau grindină. Nereparate la timp, avariile conduc la compromiterea parbrizului, fiind necesară înlocuirea acestuia.

Majoritatea avariilor (circa 70-80%) sunt „ciobituri” mici, de la 3-5 mm până la 25-30 mm. Repararea ciobiturilor nu implică demontarea parbrizului și nu presupune un efort major, însă poate prelungi durata de viață a acestuia, vizibilitatea către exterior și implicit siguranța în trafic.

Repararea parbrizului se face prin injectarea în zona avariată a unei rășini speciale, care umple cavitatea creată de lovitură și oprește extinderea avariei.

Pentru a repara parbrizul în siguranță, tehnicienii Neoglass evaluează avaria și stabilesc dacă poate fi remediată sau dacă parbrizul este deja compromis.

Dacă parbrizul nu e compromis, repararea se face prin injectarea în zona avariată a unei rășini speciale, care umple cavitatea creată de lovitură și oprește extinderea avariei.

Întreg procesul durează maximum 30 de minute. Ulterior, mașina e gata de drum.

Fără timp îndelungat de așteptare, fără mașini blocate în service.

reparatii parbrize gratuit brasov neoglass parbrize (1)

Reparație ciobitură: înainte – după

Remediază ciobiturile parbrizului înainte să fie compromis

Repară parbrizul la timp, înainte ca apa de ploaie sau alți agenți externi să-l compromită complet.

Parbriz avariat? Repară-l gratuit la Neoglass.

Completează formularul nostru și beneficiezi de o reparație gratuită a parbrizului. Reparația gratuită se aplică pentru o singură ciobitură și un singur autoturism.

Tipuri de avarii ale parbrizului

Crăpătură stea, țintă, țintă parțială, ciobitură, ciupitură, avarie superficială (într-un singur strat de sticlă), avarie din zone de vizibilitate secundare

În general, avariile de acest tip care nu depășesc dimensiunea unei monede de 50 de bani pot fi reparate în condiții de siguranță

Crăpături lungi, linii transversale, avarii la senzorul de ploaie, avarii în zona critică de vizibilitate a șoferului, avarii contaminate (murdare)

Aceste tipuri de avarii nu pot fi reparate – parbrizul este compromis, iar orice intervenție asupra sticlei poate duce la extinderea crăpăturilor.

Reparăm gratuit avariile parbrizului, în condiții de siguranță

Lasă-ne câteva date de contact și informații despre mașină și beneficiezi gratuit de diagnoza avariei și reparația parbrizului, dacă este posibilă. Reparația gratuită se aplică pentru o singură ciobitură și un singur autoturism.

Important de știut

Reparațiile parbrizelor nu sunt permanente

Deși pot prelungi durata de viață a parbrizelor, reparațiile nu sunt permanente. Avarii suplimentare pot porni ulterior din locul reparației, conducând la compromiterea parbrizului.

În timpul reparației, parbrizul poate crăpa

În cazuri rare, în timpul reparării, parbrizul poate ceda la presiunea cu care este injectată rășină, în funcție de severitatea avariei. Acest risc nu poate fi evaluat de fiecare dată înainte de reparație.

Luneta și geamurile laterale nu pot fi reparate

Fabricate din sticlă securizată nelaminată, geamurile laterale și lunetele nu pot fi reparate sau recondiționate. Singura soluție este înlocuirea lor.

Meniu
× Disponibil între 08:00 și 17:00 Disponibil începând de DuminicăLuniMarțiMiercuriJoiVineriSâmbătă