Sfaturi pentru dezghețarea parbrizului

folder_openSfaturi utile

Nu forța ușile, pentru că se pot rupe chederele. Ai trei soluții: să folosești un spray special pentru dezghețare, lichid de parbriz special pentru iarnă sau spirt.

Toarnă lichidul și așteaptă să-și facă efectul. Atenție, nu folosi apă fierbinte, se pot sparge geamurile ori poate sări vopseaua! Ai intrat în mașină. Acum pornește motorul și dă drumul la încălzire. Atenție, dacă ai senzor de ploaie, dezactivează- l, altfel s-ar putea să pornească ștergătoarele, iar dacă sunt înghețate, se vor deteriora foarte ușor (pentru a evita inghețarea lor, lasă-le ridicate sau scoate-le peste noapte).

Dezgheață parbrizul tot cu spray special sau lichid de parbriz. Când gheața începe să se înmoaie, indepărteaz-o cu racleta. Atenție, nu utiliza racleta și pentru caroserie – se poate zgâria vopseaua. Ca să nu mai inghețe parbrizul, folosește folia specială – gheața se va forma deasupra ei, iar parbrizul va rămâne curat.

O soluție mai comodă, dar și mai costisitoare (între 300 si 400 de euro), este instalarea unui sistem de pornire a motorului prin telecomandă: cu ajutorul lui poți începe dezghețarea mașinii în timp ce ești în casă și fără să deschizi ușa autoturismului.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu
× Disponibil între 08:00 și 17:00 Disponibil începând de DuminicăLuniMarțiMiercuriJoiVineriSâmbătă